2010. január 31., vasárnap

"Maharám"

Szépítgetem a Maharámat, de olyan sok dolgot szeretnék feltenni, hogy valamit mindig elrontok. Nem tudok egyszerre több képet feltölteni a Nézeteim közé, csak külön nézetbe lehetne. A ppt-s prezentációt már elkészítettem és egészen jól sikerült (legalábbis szerintem.)
Ide is feltöltöm, legalább más is láthatja, ha kívá
ncsi rá, és akar egy kis zenét hallani.
Nem töltöm, mert nem lehet. Sajnálom. Próbálkozom a Maharán, hátha sikerül. Inkább teszek ide egy képet, az mindig boldoggá tesz.





2010. január 16., szombat

Mindenkinek szép évet

Bevallom egy kicsit hanyagoltam a blogom írását.! Időközben rengeteg minden történt. Még decemberben bemutattok a színdarabot, amit az osztályomból egy kis lelkes csapattal betanultunk, lezajlottak a karácsonyi koncertek : a Schola Cantorum Sopianensis kórussal, a szekszárdi Madrigálkórussal és természetesen az iskolai leánykarral is, és remélem, hogy szép perceket tudtunk szerezni a kollégáimnak, szülőknek és a barátoknak.

Ezek után gyorsan vége lett a pihenésnek és elkezdődött a tanítás. Újabb és újabb feladatok, programon jönnek, aminek örülök, mert szeretem a kihívásokat.
Közben elkészítettem a
Maharán a feladatomat, amit mindenkinek szeretettel ajánlok, akit érdekel.
http://mahara.prompt.hu/user/view.php?id=48


Már mindannyian megcsináltuk a portfóliót, és sokat szoktam másoknál leskelődni, mert sok jó ötletet el lehet lesni, mivel is lehet még kiegészíteni saját profilomat. Csak az a baj, hogy sok időt töltök a csinosítgatással, így a blog írására már nem marad nagyon időm
. :(
De ha vége a félévi hajrának - dolgozat, dolgozat hátán, lezárások és statisztikák - akkor majd ..... jön más ...... :)
Mint mindenkinek